sunnuntai 22. tammikuuta 2012

21.1.2012 Turku kv

Kaikki kuvat junior handler kehästä, Sanni cairnista (c) Henna Vahlbäck

Innolla odotettu turku on nyt ohitse. Eilinen päivä alkoi aamulla hyvin väsyneissä merkeissä (herätys 05.00) jo valmiiksi, ja voin sanoa että näyttelypäivän jälkeen väsymys oli vielä x10! Arja tuli hakemaan meidät, ja haettiin Ella vielä matkan varrella. Turkuun oli siis ilmoitettu Ella (Janettan Araela) ja Nella (Streich's Valentine). Olin "yksin" paikalla ja ei ollut ketään kuka olisi laittanut koiria sen näköiseksi että niitä kehtaa kehään viedä, joten oli pakko selvitä itse :D


Molemmat koirat oli kehässä samaan aikaan, joten pientä stressiä aiheutti se kuka kerkeää tulla auttamaan toisen koiran kanssa. Onneksi Juni tuli viime hetkellä apuun ja käväisi Nellan kanssa kun en pysty kahta koiraa samaan aikaan handlaamaan.. Kiitos vielä! Ella oli ekana ja esiintyi tosi hienosti. Kyseessähän oli Ellan eka näyttely joten odotukset ei liian korkealla ollut.. ERIhän sieltä tuli, oi että miten ylpeä olin tytöstä. Seuraavaksi oli vuorossa Nella, joka esiintyi myös ihan mukavasti. Tosin oli innoton ja väsynyt, ja vähän lihavassa kunnossa (niinkuin arvostelussa lukikin..) joten EH tuli. Nellan arvostelua en nyt muista, mutta tosiaan se lihavuus. Arvotelussa oli erikseen maininta: esitetty hyvin :D heh heh

Kilpailuluokassa pudoteltiin aluksi porukkaa, pois ja Ella jäi kehään 5 muun kanssa. Tuomari kierrätti pari kertaa ympäri ja sijoitti meidät kolmansiksi! On siinä Ellassa vaan jotain jos kerta kaikista avoimen luokan nartuista pääsee kolmanneksi. Onnittelut omistajalle ja kasvattajalle vielä, oli ilo esittää noin hieno koira!


Ennen junnuja käväisin vielä kasvattajaluokassa auttamassa Sallaa (kennel Sandico). Junnuihin oli tarkotus ottaa sallalta joku koira, mutta sainkin koiraksi Sanni cairnin (jonka virallista nimeä en tiedä:D)
Lähdin samantien juoksemaan isolle kehälle, ja kerkesin viime tipassa viimeiseen ryhmään. Henkinen valmistautuminen jäi kokonaan väliin ja huomasi kyllä, omasta mielestäni junnuilu ei mennyt ihan putkeen osaltani, mutta Sanni oli hyvä esiintymään ja söppänä (: Tuomarina oli Åge Gjetnes. Ilman sijoitusta siis jäätiin, mutta ei haitannut yhtään. Tällä kertaa oli rotukehien vuoro, ja eilisen jälkeen mulle jäi vahva fiilis että pidän junior handler ja rotukehä reissut erillään, helpompi niin.


Näyttelykärpänen puraisi myös (niin ku se into ei ois ollu joo viimesen puol vuotta päällä?) ja innolla odotan sitä kun uusi näyttelytähti saapuu perheeseen... (tosin ei meille, vaan veljelleni)

ps. ens viikolla pitkästä aikaa jotain agilitystä, kun vihdoin päästään treenaamaan.

pps. mä oon nykyään sitte kai cairnlehden nuorten nurkan vastaava ..:D

1 kommentti: