maanantai 6. helmikuuta 2012

Treenailuja ja kultsu erkkari!

Jotain päivitystä viime viikoista, ei oikeestaan mitään erityistä ole tapahtunut. Huomenna treeneihin, mutta missä on mun treenifiilis? Aksamasennus vaa jatkuu ja jatkuu ja samoin handlausmasennus. Äääh.. tulispa jo kevät ku sillon on kaikki paremmin <3


25.1
Keskiviikkona aloteltiin treenien merkeissä vihdoinkin. Ilonalla olikin juoksut alkuviikosta alkanut, joten se jäi kotiin (olis kyllä varmaan muutenkin jääny ...) Elli tuli mukaan, mutta en ite käyny sen kanssa radalla.
Unna oli onneksi jo suht. voimissaan leikkauksen jäljiltä, vaikka ei kauheasti uskallettu mennä radalla - ihan varmuudeksi. Uusi riesa oli kumminkin jo ylitettävänä, nimittäin siedätyshoidosta. En ole nyt edes ihan varma mille Unna on allerginen, mutta vissiinkin aika monelle asialle. Siedätys aloitettiin nyt heinään (tuntuu jännältä että Unna käy saman siedätyksen kuin, olen itsekin juuri käynyt:D) Siedätyksestä siis tulee alkuun kutinaa ja ihottumaa ja sen kyllä näki kun katsoi koiraa. Joka paikka ruvella ja karvat lähtenyt. Kuulemma ei pitäisi kestää kauaa, eli eiköhän tästäkin selvitä. Kuhan ei leikkaushaavat aukeaisi.. Taika oli myös mukana ja oli tosi nätisti kun treenailtiin.

Treeneissä oli ratana joku Anne Viitasen ykkösluokan rata, joka oli ihan perus. En rataa pahemmin päässyt aukomaan, kun Unnan kanssa mentiin vaan pikkasen,ja Maippa meni Ellin kanssa. Elli ei edustanut itseään yhtään, ja esitteli taas vaihteeksi tyhmyyttään.. huoh... mitä tolle koiralle täytys tehdä?


29.1
Viikonloppu vierähti siuntion koirakerhon virallisissa kisoissa töissä ja yleisössä kannustamassa. Lauantaina olin koko päivän ilmottautumisessa, ja sunnuntaina olin Taikan kanssa turistina ja totuttelemassa seuraavan viikonlopun näyttelyä varten. Taika meni jo suht hyvin.


1.2
Treeneissä. Unnan kanssa mentiin jo rataa. Vauhtia oli kyllä tarpeeksi! Ohjaaminen meni kyllä ihan perseelteen mutta mitäs pienistä. Ellin kanssa yritin mennä rataa lelun voimalla, onnistui jotenkin. Elli jää nyt pitkälle tauolle, koska siirsin treenivuoron Ilonalle ja Niinalle ja keskityn itse Unnaan.

4.2
Kultsuerkkari Lohjalla, Taikan kanssa. Huh että mua jännitti! Nyt täytyy alkaa tekemään jotain isojen koirien esityksen kanssa, ei tästä muuten tuu mitää. Taika oli kuitenkin enemmän jännittynyt ku mä. Ja kaikki meni vähän pieleen ku junnuluokka alottiki heti ja sain juosta kehään. Taika ei suostunut liikkumaan 20 muun kultsun kanssa samaan kehään ja alku meni jo ihan päin puuta. Liikkeessä liikuttiin ihan hyvin mutta seisominen ei onnistunut sitte ollenkaan. Yksilöarvostelu ei mennyt sen paremmin, Taika pelkäsi tuomaria ja mä en kuulemma osannut antaa sille tarpeeksi empatiaa ? Ah, joskus kaikki vaan tuntuu niin mahottomalta. Parhaani yritin mutta aina ei vain osaa. Kokemus tämäkin. Ihmettelin vähän arvostelua kun eikös rotukehässä arvostella vaan koiraa. Taikan arvostelu oli suuriltaosin esittäjän kritiikkiä.. Tuomarin kommentti oli mun englannin ymmärryksen mukaan näin "Koira on kokematon kuten sinäkin, mutta koira on lupaava joten esittämistä täytyy parantaa" Jaah, no treeniätreeniätreeniä eiköhän tää tästä vaa paremmaks mene jos koira kerta lupaava on ... (; 


(ps. tarttisin junnukoiraa 17.2 epävirallisissa junnukisoissa Espoossa.. mitähän mä keksisin kun bussilla joudun lähteä seikkailemaan)

1 kommentti:

  1. koirahaan siinä kuuluuis arvostella, eikä se tuomari välttämättä voi tietää onko koira hankala vai ei :/

    mut toivottavasti löydät koiran tonne Espooseen, etköhän sä sinne jotenkin selviä bussilla :DD

    VastaaPoista