sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Lahti ryhmis 15.1


(c) ida hukkanen
 Tänään oli siis vuoden ensimmäiset junnuilu kisailut Lahdessa ryhmiksessä. Olin la-su yön kaverilla, ja olo oli aika hmm.. väsynyt kun äiti tuli hakemaan aamulla. Olin hommannut kisakoiraksi dalmatialaisen Palan, joka on yhen sukulaisen koira. Tuttu koira siis entuudestaan, mutta kokematon näyttelyasioissa. Alkuun tilanne näytti aika pahalta, kun ei Palaan tuntunut löytyvän mitään kontaktia, mut pari tuntii näyttelyhallissa seikkaillessa Pala väsyi ja alkoi sujua paremmin.

Vihdoin ku päästiin kehään, tuomari jakoi kolmeen ryhmään ja me oltiin tokassa. Yksilöarvostelussa Pala seisoi suht hyvin, liikkeissä en saanut sitä tarpeeksi mukaan joten meni aika huonosti liikkeet. Tehtiin L, edestakas ja ympäri. Tuomari kysyi vain että onko oma vai lainakoira.

(c) ida hukkanen

Vaikka Pala esiinty ihan mielettömän hyvin, ainoa tavoite oli päästä jatkoon, se olis tarpeeks. Ja niinhän siinä kävi että päästiin jatkoon eli seitsemän parhaan joukkoon!! Pudottiin vasta viimesenä, eli kuudentena. Eli ihan hyvä alotus tälle vuodelle! Pala esiinty hienosti vaikka oli kokematon, vähän treeniä niin Palaa näkee mun kanssa useemminki ja lisäks ilmotetaan sitä viel rotukehiinkin tässä keväällä. Kiitos taas kaikille seurasta ja Emmalle + Idalle kuvista ! (:


(c) ida hukkanen
Ens lauantaina sit turku, jes! Keskiviikkona alkaa treenit, Unnan leikkaushaava on kai auennut (ainakin vuotaa) joten tauko tuppaa pidemmäksi kuin suunniteltiin. Noeihän siinä mitään, pääasia että koira tulee kuntoon ja sitten jatkuu treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti