sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lahti KV 28-29.4







Vihdoin ja viimein kauan odotettu viikonloppu lahdessa. Lauantai aamuna klo. 8 päivä alkoi sillä että Siran omistajat hakivat mut kotoota. Oltiin lahdessa n. klo. 10 ja hajaannuttiin omiin suuntiimme koska Siran kehä alkaisi vasta iltapäivällä. Vein kamat junnukehän laidalle ja moikkasin tuttuja, ennen ku lähin ettimään mun junnukoiraa, tällä kertaa shiibaa. Kokeilin Ganon shiban ja meillä meni ihan kivasti. Olin stressannut jo pitkään siitä että kerkeenkö junnuihin Siran kehältä mutta tuomari teki fiksusti ja otti 5 kerralla kehään, arvosteli ja sanoi heti ketkä pääsi jatkoon. Mun ja Ganonin kehä oli aikamoista säätöä koska Ganonille tuli hirveä mammaikävä joten siltä osin meni vähän kokonaan pieleen :/ Silloin kun Ganon suostui yhteistyöhön niin meni hienosti, sillon kun ei niin mm. hihna lähti ja oli muutenkin melkosta säätämistä :D Eli ei päästy jatkoon.


Junnukehältä muutettiin toiseen halliin, missä mun oli määrä handlata pieni münsterinseisoja Sira. Kehä oli huomattavasti myöhässä mutta pitkän odottelun jälkeen Sirakin pääsi kehään. Liikkeet meni super hyvin mutta yksilössä seisomisesta ei tullut kyllä yhtään mitään, harmi sinänsä :/ Sira sai tulokseksi yllättäen kuitenkin ERI AVK2 SA PN3 eli ihan tyytyväisiä omistajatkin olivat. Arvostelu oli myös hyvä, ja tämä oli siis Siran ensimmäinen näyttely :)





Illan päätteeksi seurailtiin vielä hetki RYP-kehiä, mutta aika nopeasti siirryttiin Hannan mummolaan yöksi. Iltaseura oli ainakin ihan parasta, ja ruoka oli hyvää! Kiitos Hanna, Jutta ja Hannan isovanhemmat <3


Sunnuntaina heräiltiin tosi pirteinä uuteen näyttelyaamuun. Herätyskello soi joskus kasin aikoihin ja hallilla oltiin kymmeneltä. Seurailin koko aamun cairni kehää missä oli mm. Ilonan poika Ykä ja Nellan tyttö Metka jotka molemmat saivat hienosti ERIN <3 Junnuihin sain kisakaveriksi skotlanninterrieri Kertun, Ellin kasvattaja Sallalta kiitos siitä (: Junnuissa meni omasta mielestäni tosi hyvin! Kerttu käyttäyty tosi nätisti ja kehässä oli kiva olla sen kanssa. Päästiin jopa 10 parhaan joukkoon, melkein 60 kisaajasta! Eli ihan supeeeer hyvin! Tuomarin palaute vielä jälkeenpäin "Esitit tosi rodunomaisesti, suht haastavan rodun eikä oikeastaan ollut mitään korjattavaa. Nyt vain kävi näin" Eli oon tooosi tyytyväinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti