torstai 10. toukokuuta 2012

treeniä..hyppytekniikkaa.. lisää treeniä

Oon nyt pitkittäny tätä kevätkauden-ekat-treenit-turha-selotus-postausta niin kauan että NYT on pakko ilmoittaa että, treenit siis alkoivat viime viikolla. Oltiin viime viikon keskiviikkona Unnan kanssa kisaavat 1 ryhmässä. Treenailtiin jotain perus helppoa pikku hyppy-keinu-putki pyöritystä mikä meni omasta mielestäni tosi hyvin! Unna toimi mahtavasti ja ohjaus ei tökkinyt yhtään. Keinukin meni hyvin. :)
Kisaavien jälkeen vaihdoin koiran Elliin ja oli vuorossa harrastajat/jatko-ryhmän treenailut. Ilona ja Niina oli myös mukana. Treenailtiin radan pätkää missä oli ideana jättää koira 3 tai 4 hypyn päähän ja tehdä A:lle takaaleikkaus. Itse takaaleikkaus tuli omasta mielestäni tosi hölmöön kohtaan ja en kisoissa pätkää olisi ikinä niin päin vääntänyt. Koska kyseessä oli Elli, en tehnyt rataa suunnitelman mukaan. Elli meni ihan ok näin taon jälkeen. Lelulla sai vähän potkia vauhtia mutta senjälkeen alko menemään sujuvasti. Ilona-mummokin jaksoi hyvin!

Tiistaina alkoi hyppytekniikka-kurssi, Vappu Alatalon pitämänä. Reilu tunti oli ensiksi teoriaa ja sitten tehtiin jo vähän hyppysarjoja. Unnan kanssa kurssille olin siis päässyt. Unna kuulemma hyppäsi rotuisekseen erinomaisesti. Ensin rimojen kanssa ei suostunut tulemaan koko sarjaa joten otettiin rimat pois ja vaihdettiin johonkin valkoisiin putkiin? :D Tehtiin lisäksi vielä okseria ja kuulemma sujui hyvin. En nyt kuollaksenikaan muista enempää kurssista...ensi viikolla jatkuu onneksi.

Ja eilen oli taas treenit. Tälläkertaa kisaavien treeneistä Unnan kanssa ei tuntunut irtoavan mitään hyötyä. Unna ei kerennyt edes tajuta kun meidän treenivuoro oli jo ohitse. Tehtiin radan pätkää, ja itsekään en edes kerennyt sitä miettimään kun aika jo loppui. Sääli sinänsä olisi ollut niin kiva rata!
Ellin kanssa meni vuorostaan niin hienosti! Tehtiin helppoa juoksua ja ai että olen ylpeä Ellistä !

okei tää oli nyt ihan yhtä tyhjän kanssa tämä postaus, mutta tulipahan tehtyä ... Huomenna kohti Tamperetta!

2 kommenttia:

  1. http://aapofoxi.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html <-- hyvän mielen haaste ((:

    VastaaPoista