tiistai 24. huhtikuuta 2012

21.4 Havanna erkkari Lohja!

Elikäs elikäs havanna erkkariin lähdettiin Kaisan koirien kanssa, mukaan oli ilmoitettu tosin vain Kakku ja Lusia. Porukkaa oli paljon ja päivä oli pitkä, koska olin itse ilmoittautunut vielä junnuihin.

Kakku ja Lusia alotti melko nopeasti junnunartuissa kun ovat. Itse esitin Lusian kun siihen olen sen verran enemmän kerennyt tutustumaan. Lusia esiintyi mielestäni taas niin nätisti ja kävelikin tosi reippaasti <3 Molemmat koirat saivat ERIN mihin oltiin kaisan kanssa tosi tyytyväisiä :) Kilpailuluokassa kumpikaan ei pärjännyt mutta ei yhtään ihmetyttänyt kun kaikki muut oli niin paljon kehittyneempiä. Hienot arvostelut saivat molemmat!

Kun tytöt oli käynyt kehässä oli sellanen 4 tuntia aikaa istuskella, kun junnut alkoi vasta viimeisenä. Aloin etsimään junnukoiraa melko myöhää ja sain kisakaveriksi tosi kivan Helmin "Bellezza's Black Pearl" kiitos siitä Kirsi Räikköselle :)  Helmi oli nätti ja esiintyi tosi kivasti. Junnuissa meni kans kivasti, oltiin kolmansia. Tuomari pyysi mulle ihan uutena kirjaimena T:n joka meni vähän hamuillen mutta selvittiin kuitenkin. Eli JH3 tulos vielä päivän päätteeksi, kisaaja oli muistaakseni 7.
Ens viikonloppuna se olis sit LAHTI KV ! can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti