keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Haaste

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä sinulle. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Haastajalle kiitos ! (:

- Se että ulkona on noin ihanan lämmin, ja koulua on jäljellä enää joku 11 pvää (:
- Kaverit ja kaikki itsellesi tärkeät ihmiset, niin läheisimmät kuin ne puolitututkin.
- Koirat ja eläimet yleensäkin
- Junnuilu, koiranäyttelyt, agility, mätsärit ...- Hyvä ruoka ja karkit ja muut herkut :D
- Perhe, vaikka siihen useimmiten meneekin hermo ...
- Se tunne kun on loma/viikonloppu, herätyskello on jääny vahingossa päälle ja voit nousta vaan sammuttamaan sen ja jatkaa unia sinne puoleenpäivään asti
- Se että ihan kohta alkaa loma (moneskohan kerta ku mainitsin..) ja alkaa kesätyöt, mökkeily, ulkonäyttelyt, ulkona hengailu, kavereiden kanssa rannalle, mansikat ja kermavaahto, grilliruokaa illalla perheen kesken, saunasta ulos jäähdyttelemään iltasin, ihanan jännittävät ukkoskuurot, kuumat helteet kun ei oo muuta tekemistä ku valittaa siitä kuinka kuuma, agilitytreenit, se kun heräät siihen kun nurmikkoa leikataan, voit olla vaikka koko yön ulkona, ripari ja rippijuhlat .... 
- Singstarin laulaminen kaveriporukan kanssa
- Ulkomaanreissut ja niiden suunnittelu äitin kanssa
- Kesävaatteiden shoppaileminen
- Pitkästä aikaa tallille pääseminen kesällä, ratsastus ilman satulaa pellolla <3
- Kavereiden kanssa vietetyt illat ulkona, kaupungissa tai rannalla
- Se tunne kun käännät uuden kalenterin sivun ja huomaat että ohhoh nytkö se kuukausi taas jo meni ohi ¨



Nyt kun miettii ni tossa tuli ehkä vähän enemmänki asioita sisällytettynä mutta ei kai sekään kiellettyä ole? :D
Ja koska olen tällähetkellä tosi laiskalla tuulella ja noi saksan kirjat oottaa tossa vieressä + koirat katselee siihen malliin että ulos pitäisi päästä (tekosyitä, tekosyitä...) Niin haastan tähän kaikki jotka meidän blogia sattuu silloin tällöin lukasemaan. (: 



Ja niin, tampereen reissusta selvitty hengissä ja oli muuten hauskaa! Siitä enemmän sitten kun saan käsiini tarpeeksi kuvia ynm. Huomenna olis tarkotus pyörähtää Helsingin ryhmänäyttelyssä havannojen kanssa ja sitten seuraava reissu olisikin Joensuuhun! can't wait!
niin ja treenit+hyppykurssi jäi mun osalta väliin, koska oon ollut nyt kuumeessa. Maippa laitto viestiä että Unnan hyppytyyliä oli taas kehuttu ja olivat kuulemma päässeet pitkälle jo :)

ps. meiän blogikalenterikin vihdoin ajantasalla. 

1 kommentti:

  1. Haaste blogissani teille :)
    http://tollingtrindys.wordpress.com/2012/06/02/11-kysymyksen-ja-vastauksen-haaste/

    VastaaPoista