keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tampere kv 12-13.5

Tampere kv, kauan odotettu näyttelyviikonloppu meni yllättävän nopeasti ohitse. Osa syy siihen oli ehkä se että olin kipeä. No mutta, aloitetaan alusta.
Perjantaina, päivällä lähdin siis helsinkiä kohti bussilla. Sielä odottelin Juttaa, jonka kanssa matkustin junassa tampereelle. Haettiin Jutalle koira, Ursula russeli ja kiiruhdettiin juna-asemalle. Aluksi meidän piti lähteä mahd. aikasella junalla, mutta siihen ei saatu enää lippuja lemmikkivaunuun. Oltiin tyhmiä ja mentiin vasta ostamaan asemalta liput seuraavaan junaan, joka sekin oli täynnä lemmikkivaunun osalta. Odoteltiin vielä tunti seuraavaa junaa, johon vihdoin saatiin paikat. Junamatka kesti pari tuntia ja tampereella vastassa oli Julle ja Sanna <3
Hengailin illalla Nokialla vielä jullen ja jutan kanssa, kunnes menin nukkumaan mummilleni.

Aamulla lähdettiin kimppakyydillä hallille aikaseen aamulla. Mulla oli vielä suht terve olo tuolloin joten sen osilta oli toosi kiva päivä! Kisasin welsh corgi pembrokella, joka meni mielestäni ihan ok. Tuomarina oli Kristiina niemelä, joka oli jo tuttu lahti rn:stä. Emme päässeet jatkoon, liikkeisiin olin kyllä tosi tyytyväinen. Seurailin vielä ryhmäkehiä ja riehuin Emman, Sannan ja jullen kanssa tyhjissä kehissä, joten oli kyllä tosi kiva pvä :)

Seuraavana päivänä olinkin sitten "lievästi" kipeämpi kuin edellisenä. Ääntä ei ollut, kurkkuun sattu niin että itketti, päätä särki, heikotti ja oli kylmä. Pakko se oli vaan kestää. Kisakoiraksi sain kleinspitzin Siirin, joka on tuttu agilitystä. Siiri oli toosi ihana ja esiintyi niin nätisti! Sunnuntaihan oli siis PohjoisMaidenVoittaja-edustusjoukkueen karsinta joten taso oli kova. Omalta osaltani näyttelyfiilis oli lähinnä sitä että istuin ja join teetä silmät kiinni Siiri sylissä mutta ei se mitään :D Reipastuin ennen kehää ja niin teki myös Siiri. Sain Siirin esiintymään mielestäni tosi kivasti ja päästiinkin jatkoon! Se oli henkinen voitto mulle kun oli muutenkin tosi kurja olo. Jatkokehissä molemmat oli aika väsyneitä joten eteenpäin ei päästy mutta tyytyväinen olen. Arvostelussa joka saatiin oli meidän kohdalla kaikki erinomaista ja kommentti oli jotain "Tarkkaile ylitekemistä (yliesittämistä), pysy kauempana tuomarista seisottaessa" Eli hyvin meni! Kaverini Jutta oli Ursulan kanssa ihan mielettömän hienosti 10 parhaan joukossa!

Eli kaikenkaikkiaan ihan kiva viikonloppu! Kiitos seurasta tytöt ja kiitos koirienlainaajille vielä :) Kuvia ei vielä ainakaan ole, lisäilen ehkä joskus....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti