torstai 19. heinäkuuta 2012

Forssa kr 14-15.7.-12

Kauan odotettu Forssa viikonloppu meni ohi nopeasti. Lauantaina lähdin skyeporukan mukaan, koska oltiin sovittu että lainaan Katin Lenny-skyeta. Sää ei ollut mikään suosiollinen - kun päästiin näyttelypaikalla ja saatiin purattua auto niin vettä tuli kuin saavista ois kaatanut. Ja seistiinkin varmaan n. puol tuntia puun alla sateen suojassa ettei ihan kokonaan kastuttaisiin. Teltta koottiin siis sateessa ja tässä vaiheessa päivää tuli pariin kertaan kelattua miksi täytyy ilmottautua kahdelle päivälle samaan näyttelyyn. Mulla oli vielä sateen lisäksi kauhea päänsärky joten alku ei ollut kauhean lupaava:D





Kun saatiin leiri pystytettyä oli vuorossa junnut aika nopeasti. Nuoremmissa hienosti Pauliina ja Tale-skye JH4! Onnea vielä! Itse jännitin vähän uutta rotua, mutta kuulemma esitin Lennyn ihan hienosti. Kisaajia oli reilu kymmenen joista pääsimme 5 parhaan joukkoon. Sitten vaihdettiin koiria. Sain vaihtokoirana Eelin villakoiran jonka kanssa suoriuduin kuulemma ihan ok. Loppujen lopuksi oltiin sijalla 4, johon olen hurjan tyytyväinen! Kiitos vielä Kati koira lainasta ja kaikille seurasta, oli kiva päivä kuitenkin :)









KUVIA: mminka.kuvat.fi

Sunnuntaina olin Kaisan matkassa. Ensimmäisen kerran kehään pääsi Ulpukka mopsi, ei nyt millään niin kehuttavilla tuloksilla mutta ehkä vielä joskus paremmin ... Esitin Lusian tuloksella ERI mutta silti päätettiin että Lusia jää nyt hyllylle siksi aikaa että pahin mörkökausi on ohi. Junnuissa Joensuusta tutun Pilan kanssa tällä kertaa ilman tulosta tai jatko sijaa, kommenttina tuomarilta että pitää muistaa aina pöydällä korjata tuomarin koskettelun jälkeen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti