tiistai 10. heinäkuuta 2012

Epistelyt tampereella 9.7

Tehtiin vähä extempore ja ajettiin 200 kilsaa epiksiin asti! Eli lähettiin Tiinan matkaan, mulla oli mukana Unna ja Elli. Tampereelle saavuttiin hyvissä ajoin ja pienen harhailun jälkeen löydettiin kenttä. Sää ei ollut kovin suosiollinen mutta se ei haitannut kovin paljoa. Laitoin molemmat koirat starttaamaan kerran mölleissä ja kerran kisaavissa.
Mölli rata oli tällä(kin) kertaa tosi easy, oikeastaan pelkkää suoraa + yksi valssi joka ei ollut välttämätön. Unna starttasi heti tokana, ja en saanut sitä kunnolla innostettua ennen rataa + sadekeli, joten rata oli Unnan radaksi _tosi_ tahmea. Alkuun pari kieltoa, yhessä vaiheessa haahuiltiin haistelemaan ja vauhti oli hidas kuin etanalla .. (no ei ehkä ihan mutta .. ) Joten ei menny ihan nappiin mutta möllit nyt oli tollanen lämmittely rata.
Epäilin vähän Elliä, koska kentällä ei ollut reunoja ja paikka ja hajut oli täysin vieraita. Elli kuitenkin meni todella hyvin siihen asti kunnes jossain radan puolessa välissä haahuili haistelemaan. Otin koiran samantien kainaloon ja lähdin radalta, se on nääs perjaate kysymys. Muuten meni hyvin, kontaktit ja kaikki! Epäilen että siinä oli joku herkku tippunut ynm, tällä kertaa ei tehnyt kiusallaan.

Sitten oli taas odottelun vuoro - sateessa. Tiina ja Sani hienosti medimölli kolmosia! Onnea vielä!

Kisaavien rata olikin sitten ..hieman.. haastavampi :D Oli oikeastaan aika mielenkiintoinen ja kun radan ekan kerran näin niin meinasi itku tulla, mutta ei se sitte ollutkaan yhtään niin paha. Ainut ongelma kohta oli rengas - takaakierto hypylle - kepit mikä meni sit paremmin kun odotin, molempien kanssa.
Unna oli taas ekana, kerkesin sen nyt hyvin lämpätä ja ottaa tilanteen tasalle. Ja heti sujui paremmin. Eka "kielto" tuli tuomarin mielestä kun hypyllä oli pientä epäröintiä mutta mun mielestä se meni kuitenkin ihan ok, mutta tuomari on aina tuomari. Sitten harmittavasti renkaan välistä! Toisella kerralla meni sit onneks oikeesta välistä. Kepit meni muuten hyvin, paitsi tuli pari ylimäärästä pyörähdystä kun ei toi keppien itsenäinen hakeminen oo vielä ihan hanskassa. Keppien sähläyksen jälkeen mentiin maaliin hienosti! Saldona 3 kieltoa ja 5..kontakteista joka ihan varmasti osui, tosin vähän yläkanttiin.. murr :D

Ellin edellisen radan keskeytys taisi auttaa kun ei seuraavalla radalla haahuiltu ollenkaan, mitä nyt vähän nenä kävi maassa. Toisen radan analysoinnin voisi sanoa lyhyesti ytimekkäästi että; Hitaasti mutta varmasti! Jep, yliaikanolla. Rata meni hidasta rytmiä mutta virheettömästi joten kai sitä ihan tyytyväinen voi olla?


Saatiinpahan ainakin palkintoja kotiin! Minikisaavien radalta yhteensä 3 tulosta, joista ykköstulos oli Unnan ja kakkostulos Ellin. Eli sainpahan seistä siinä palkintokylttien 1 ja 2 välissä :D heh heh. Eli ei ihan turhaa ajettu parisataa kilsaa kun saatiin 1, 2 ja 3 tulos Skk:n edustuksella! Hyvä me! Keskiviikon virallisia odotellessa...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti