sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

11.7 Kisat Purina areenalla

 Kuvia kisoita löytyy täältä

Epistelyn jälkeen voitiin hyvillä fiiliksillä lähteä virallisiin päin. Elli veti epiksissä niin hyvin, että rohkeena tyttönä ilmotin senki sitte, vaikka olin luvannu ittelleni että Elli kisaa vasta sitten kun se on oikeesti siihen valmis, eli vauhti, kepit ja luottamus kunnossa. Nooh, poikkeus vahvistaa säännön ;)

Molemmat koirat, siis Unnan ja Ellin ilmotin kaksi kertaa starttaamaan. Eka rata oli ulkona ja vaikutti heti alkuun tosi kivalta radalta! Tota rataa aattelin tehä vielä jälkeempäinkin vähän eri tekniikoilla.
Elli starttasi ekana, ja tavalliseen tapaansa "hitaasti mutta varmasti" kun koko rata oli sellasta köpöttelyä mutta haahuilua ei kyllä ollut ollenkaan! Virheitä tuli muistaakseni vain kepeiltä, mutta yliaikaa oli taas ihan liikaa. hmm hmm.. missäs se Ellin ekan radan video seikkailee .... nooh, voin sen tilalle laittaa videon Ellin toisesta radasta joka ei sitten mennykään niin putkeen :D


Unna kävi taas tavalliseen tapaansa ylikuumana, jolloin tulee ihan ihme virheitä kuten kieltoja ja ihme kiertoja ja ylläreitä. Rata meni ihan älyttömän hyvin kunnes lopetin ohjaamisen ja meni ohi, josta sitten meni koko rytmi sekasin ja meni seuraavakin ohi jolloin Unna oli jo seuraavassa putkessa -> kielto. Harmillinen kielto mutta oma moka. Ja sitte meni jo loppuratakin ihan mönkään. Mun pitäis ehkä opetella pitämään ajatukset kasassa.



Toinen rata oli vaikeempi, mutta meni huomattavasti paremmin. Koko alku radan oli suht hyvä rytmi vaikka vauhti ei ollut lähelläkään sitä täyttä mitä pitäis mennä kisatilanteessa. Ja TAAS tein niin tyhmän mokan että kyllä ärsyttää. Kun toi koira ei hae pelkästä käskystä esteelle ja silti mä aina oletan niin.. murr.. JA rata meni yliajalle! Nyt alko sitte sellanen kuntoilu ettei mitään rajaa, eihän tää nyt voi olla tottakaan että nopee koira ja menee yliajalle. Mä en vaan yksinkertasesti osaa pinkoa ja ohjata samaan aikaan :D Nyt oonki ottanu itteäni (ja siskoa) niskasta kiinni ja me ollaan alettu lenkkeilemään! Josko josko, sitte syksyn nuorten sm:issä pysyisin koiran perässä ;)


Forssa viikonloppu takana, kivaa oli ja siitä myöhemmin lisää! Aamulla nokka kohti Jaalaa, mökille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti