lauantai 26. marraskuuta 2011

Treenailuja

Maanantaina oltiin koirapuistossa tunti ja kierretiin samalla aika pitkä lenkki. I ja E käyttäyty taas superhyvin muidenki koirien kanssa ja treenailin samalla vähä luoksetuloa E:n kanssa ku on näköjään vähä unohtunu. Rölli ja Devo oli kaverina eikä enää yhtää ollu tappelua.

Keskiviikkona Showlinkillä treeneissä. Ratana oli aika helppo perusradanpätkä missä oli kepit, aa, pussi, keinu, 2xputki ja hyppyjä. En jaksanu alkaa piirtämään ku rata ei enää niin selvästi mielessä ole. Pari vaikeampaa kohtaa, ja jyrkkiä käännöksiä kyllä löytyi. Ellin kanssa menin ekana ja meni tosi hyvin! Vauhdikkaasti ja suht virheettömästi varsinki toisella yrityksellä ainut virhe keinulla. Ohjaus sujui ja koira juoksi, mikäs sen mukavampaa. Muistaakseni ei ollut mitään pahaa virhettä. Kommenttia tuli kuitenki äänenkäytöstä joka on liian hiljasta (ite en oo kyl huomannu tota ongelmaa:) ja siitä et pitäs alkaa palkkaamaan maasta ku elli kattelee liikaa kättä. Ei tehty uudestaa sit enää myöhemmin ku meni nii hyvin. Kontaktit menee ihan älyttömän hyvin, täytyy ottaa video niistä. 
Unnan kanssa, ja seki meni hyvin! Kontaktit onki aika iso ongelma ku se ei niitä osaa mitenkää, vaikka hyvin juokseeki alas asti ku oon vieressä näyttämässä. Mä niin haluisin on/off kontaktit silleki, mut ne vaatis vähä enemmä ku kerran viikos treeniä... Kouluttaja sitä mieltä että nyt kokeillaa vaa nii et alan vaa sanoo aina käskyn ja hidastaa aikasemmin, kuulemma vois toimia.. ääh .. kokeillaan. On toi Unna vaa aika magee, ku sais vaa kepit toiselta puolelta ja kontaktit kuntoo. Kepit menee täl hetkel ihan ok ku ohjaan oikeelt puolelta ja näytän kädel vaikka kädet onki siinä vähän vaarassa, sen verran kuumana Unna käy :D
Treenailin myös Taikan kanssa, kun tammikuussa ois ensimmäinen koitos pentunäyttelyssä, saas nähä miten onnistuu, mun täytyy ainaki vielä sisäistää kultsun esittäminen. Ilonakin oli mukana ja Maippa piti sen kanssa hauskaa taas ja teki jotain radan pätkää ni pääs I:kin vähä liitelemään.

Perjantaina päästiin taas Veikkolan hallille treenaamaan Anun kanssa. Pidettiin koiria alkulämpäksi vapaana hallissa ja tuliki hyvä alkulämmittely ku Kiri ja Kamiki sai vähän vauhtia heti kun meiän koirat päästin irti. Anu oli tehny radaksi helpon motivointi pätkän missä sai treenailla vauhtia ja keppejä ja palkata paljon. Tuliki just sopivasti, ei olla tehty motivointia pitkää aikaa ja Ilonaki tykkäs ku pääs pitkästä aikaa treenaamaan! Ei ollut koirat yhtään väsyneitä vaikka tein koulun jälkeen pitkän lenkin ja vauhtiakin löytyi! Keksin palkata Elliä jättämällä lelun maahan valmiiksi ja Ilonalla jatkoin lihapullalinjalla. Muistin jopa melkein aina palkata maasta!  Kepitkin meni aikas hyvin. Tehtiin myös keinua ja kontakteja. Keinun kanssa käytin E:llä lelua ja olikin sen kanssa paljo rohkeempi, täytyypi jatkaa vaa samallalailla. Loppuun vielä koko rata ja jaksoin jopa piirtää sen :D



Huomenna ois kaapelitehtaan junnut Sirun kanssa, joten huomenna palataan(;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti