lauantai 2. kesäkuuta 2012

Treenipäivittelyä ja kesäviilinkiä!





Elikä elikä, kesäloma alkoi tänään! Vaikka ei päättäreitä suosinutkaan kovin kesäinen sää, niin oli silti ihan kiva ilta. Huomenna sitten tohon ihan naapuriin junnuilemaan, lohjan ryhmänäyttelyyn! Kisakaverina ihanin kisakaveri auspai Rasmus <3  Onhan tää ihan helpottava tunne, kun loma alkoi, vaikka ei vielä pysty oikeen uskomaan ettei nyt ihan oikeasti tarvitse mennä 2kk kouluun! Kesästä tulossa tosi kiva, sen verran voin paljastaa että pienimuotoinen kesätyöni liittyy koiriin ja näyttelyissä tullaan pyörähtämään ihan Kuopiossa asti. Rippijuhlia ja agilitytreenejä uudessa hallissa unohtamatta. Eli innolla odotan, toivottavasti sääkin tästä muuttuisi vähän paremmaksi.




Kuukauden verran ollaan treenailtu nyt kentällä, 3x hyppytekniikkaa Vappu Alatalon kanssa + normitreenejä. Elli on kehittynyt huimasti taas, viime kerralla tuli ihan kommenttia että ollaan liian helpossa ryhmässä (jatko2/harrastajat) Unna on ollut myös ihan super. Kepit menee tosi hyvin molemmilta puolilta, hallilla aletaan sitten treenaamaan takaaleikkausta kepeille ja erikulmista tuloa. Ajattelin käydä ens perjantaina Unnan kanssa Kirkkonummella pari starttia juoksemassa, kun ei kisoissa olla keretty käymään nyt näyttelyhässäkän takia. Ellin kanssa starttaillaan sitten syksymmällä, jos hyvältä näyttää. Sen kanssa en pidä nyt mitään tavotteita tai sen kummempaa kiirettä kisoihin, me mennään jos hyvältä näyttää mutta pääasia on se että on hauskaa.



Hyppytekniikka-kurssista sen verran että oli tosi mielenkiintonen, vaikka multa jäikin yksi kerta väliin. Toi oli hyvä pohja, ja jatketaan tekniikan hiomista niin Ellin ja Ilonan kuin Unnankin kanssa. Yritetään seuran kanssa saada Vappua uudestaan tsekkailemaan meiän aikaansaannoksia ja ehkä vähän opettamaan lisää. Kurssilta opin hyviä venytysohjeita ja tietysti perusjuttuja miten treenata hyppytekniikkaa, ja minkälainen sen kuuluisi olla.



Joensuu viikonloppu meni myös ohitse, oli tosi kiva reissu! Kerron enemmän sitten kun saan kuvia. Kuvituksena tässä Unnan treenailua (c) Terhi Louhekari, kiitos kuvista! En malta oottaa että saan itekki järkkärin, rippilahjaksi. Sitte alkaa tulee kuvia oikein urakalla. Palaillaan huomenissa, toivottavasti menis hyvin "kotikisat" :)

4 kommenttia:

  1. Minkä ikäsii noi on ollu ku oot keppeä ruvennu treenaa? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilona taisi olla n. 4 vuoden kieppeillä kun alkeiskurssilla niitä alettiin tekemään. Se ei vieläkään nyt n. veteraani-iässä osaa niitä "itsenäisesti" mutta tuolle super mummolle riittää se että menee ne jotenkuten, kun ei sen kanssa kisoissa käydä.
      Elli oli alle 3 vuotta, ja sen kanssa saa edelleen tehä töitä niiden eteen. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa se on alkanut oivaltamaan idean. Mutta vielä riittää treenattavaa....terrierit <3
      Unna oli ehkä n vuoden ikäinen. Nyt kun olen sen ollessa kaksi vuotias, alkanut sen kanssa treenaamaan(ei siis minun koira) se on oppinut parissa kuukaudessa kepit ihan yllättävän hyvin. Sillä on vaan motivaatio niin eri kun noilla mun omilla makkaroilla ;)
      tulipa pitkä romaani..

      Poista
    2. haha :D ok, ku miettisin ku nyt alettiin treenaa ja Aapo ei nyt vast oo ku vähä yli vuoden, et onks liian aikasta.. Mut parissa viikossa on kyl oppinu tosi hyvin jo (:
      Ei sen puolee kyl siin vielä töitä riittää riittäväst :D

      Poista
    3. Just sopiva ikä ;) Mutta töitä joudut tekemään jatkuvasti keppien kanssa.

      Poista