perjantai 8. kesäkuuta 2012

26-27.5 Joensuu, Suvi-Karelia 2012

Vihdoin sain pari kuvaa ja aikaiseksi kirjoittaa pari riviä reissusta.

Matka joensuuhun alkoi lauantai aamuna, klo 5.30 kun matkustimme taxilla äitini kanssa Helsinki-Vantaa lentokentälle. Lento kesti alle tunnin joensuuhun, ja käytiin vielä hotellillakin ennen kun lähdettiin raahustamaan kohti ravirataa. Junnut alkoi onneksi vasta joskus 12 jälkeen, joten kerettiin hyvin. Kisakoiraksi lauantaille mulla oli petsiestä, lagotto Nova. Nova oli 1,5 vuotias, ekaa kertaa lainassa ja oli tosi kiva koira. Tarvitsisi vielä vähän lisää kärsivällisyyttä niin olisi unelma lainakoira. Tuomari pyysi edestakaisin ja ympäri muistaakseni huom ... Nova meni liikkeet tosi kivasti, ainut onkelma taisi olla se että se ei malttanut seistä pitkää joten alkoi haukkumaan. Jatkoon ei tällä(kään) kertaa päästy, mutta tyytyväinen olen omaan sekä Novan suoritukseen. Terkut Novan omistajalle ;) Lauantai päivä meni nopeasti, enkä jaksanut jäädä ihmettelemään menoja sinne +30 asteen kuumuuteen. Lähdin siis sieltä sit suoraan shoppailemaan ja tutustumaan syntymäkaupunkiini.


Sunnuntaina olin paikalla jo paljon aikasemmin, ja suuntasinkin heti cairni kehälle, joka oli jo alkanut. Cairnikehällä vierähtikin koko aamupäivä ja laiskuuttani en jaksanut lähteä metsästämään junnukoiraa, jota minulla ei siis vielä ollut. Tuttu koira, Ella, jonka esitin viime tammikuussa turussa oli hienosti molempina päivinä VSP + SERT ja tuli suomen muotovalioksi, onnea Arja! <3
Tuijottelin cairneja siihen asti kunnes kuulin että nuoremmat oli jo loppuneet ja tajusin että nyt on jo kiire. Aikani etsittyä (lue ehkä 2 min hätäisesti ympäri ravirataa juostuani) sain käsiini norwichinterrierin jonka kanssa laukkasin pikaisesti kohti junnukehää. Tämä ärrieri ei kuitenkaan ollut yhteistyöhaluinen kanssani joten kokoontumisen jälkeen lähdin hakemaan uutta koiraa. JA koira ei siis todellakaan ollut mitenkään mukana vaan rimpuili paniikissa ympäriinsä eikä ottanut kontaktia. Vaihdoin rintamasuuntaa ja löysinkin itselleni tosi kivan bichon frisén Pilan! Kiitos lainasta Mialle! Pilan kanssa sujui tosi kivasti vaikka en biichoneita ennen olekaan esittänyt. Yllätykseksemme päästiin Pilan kanssa jatkoon! Päivän tavoite siis saavutettiin. Jatkossa tuomari (joka oli muuten Lotta Granström) pyysi tekemään pari liikkeet jotka tein Nea Harjanteen kanssa. Meni hyvin, mutta meidän tie jäi siihen. Olin kuitenkin tosi tyytyväinen viikonloppuun, ja onnellisena matkustimme takaisin Joensuun lentokentälle ja sieltä samaa reittiä Helsinkiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti