lauantai 3. maaliskuuta 2012

19.2 KKK kisat Kirkkonummi

Vihdoin sain aikaseksi kirjoteltua pari sanaa kisoista - näin juuri ennen seuraavia. Meidän viralliset kisat siis muuttui epävirallisiksi koska rekisterikirja ei jostain kumman syystä ehtinyt mukaan. Nooh, eipä mitään haitannut kuhan päästiin radalle.

Eka rata oli helppo ja yksinkertainen, jota ei tietystikkään tullut videolle. :/ Unna liikkui tosi hyvin eteen ja ohjaus meni ihan mukavasti kunnes radan puolivälissä tuli kielto keinulle. En tiiä mistä se sitten tuli, mutta mulla on sellanen mielikuva että olin hitusen liikaa myöhässä jolloin Unna ohitti keinun. Ja sitten kun vihdoin keinulle päästiin ni omat ajatukset oli jossain myöhässä ja siitä sitten rokotukseksi lentokeinu. Muuten rata meni puhtaasti loppuun asti. Hah, no mutta ihan hyvä että keinulla tuli virheitä koska jos me oltais tehty nolla niin ois muuten harmittanu koska kisattiin epävirallisena.

Toinen rata oli melkein sama mutta väärinpäin siinä oli sitte pari hankalampaa pulmaa. Esim. keppien ohjauksen takia olin väärällä puolella ja yksi putki hässäkkä joka menikin sitten ihan hyvin loppujen lopuksi :D Kepeillä tuli joku hölmö virhe ja en oikeen kerennyt valssata Aa:n jälkeen kuten videosta voi huomata. Keinulla en ollut turhan huolellinen ja Unna hyppäsi pois, edellisestä lentokeinusta varmaan johtuen. Ja korjasin vielä puomin kontaktin vaikka tuo korjaus tuskin mitään auttoikaan. Eli tämä oli meillä selvästi huonompi rata.


Ihan tyytyväinen olen siltikin ekoiksi kisoiksi, jos sitten 4.3 Lohjan kisoissa saisin otettua sen rekisterikirjan mukaankin niin päästäisiin starttaamaan ihan virallisestikin :D
Onnittelut vielä Lotalle ja Naomille jotka nousivat 2-luokkaan hienolla radalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti